Μια όμορφη βραδιά στο Ηρώδειο πέρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου και παρακολούθησαν τη συναυλία των Brian & Roger Eno.

Oι δυο τους έχουν αρκετό διάστημα να κάνουν κάποια κοινή εμφάνιση, και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς και ευδιάθετους.

Η Δανάη Στρατάκου επέλεξε ένα λευκό chic φόρεμα και ο Γιάνης Βαρουφάκης ένα λευκό πουκάμισο και chino pants. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν και με τους καλλιτέχνες.

«H σχέση μας έχει περάσει από χίλια κύματα», είχε αναφέρει η ίδια στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου στο παρελθόν.

Παράλληλα, σε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον πολιτικό, λέγοντας: «Με τον Γιάνη γνωριστήκαμε δύο-τρεις φορές πριν γίνουμε ζευγάρι. Η πρώτη φορά ήταν γύρω στο 2003, μέσω μιας κοινής φίλης πήγαμε σε ένα μπαρ και αμέσως εντυπωσίασε ο ένας τον άλλον. Τότε ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους, οπότε δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, ούτε το σκεφτήκαμε. Μετά είχαμε βγει ως ζευγάρια σε μια μεγάλη παρέα 15 ατόμων. Εκείνος με τη γυναίκα του κι εγώ με τον άντρα μου, αλλά έτυχε και είχαμε κάτσει δίπλα με τον Γιάνη και μιλούσαμε τρεισήμισι ώρες -κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι, ούτε κι εμείς είχαμε σκεφτεί πραγματικά κάτι. Αργότερα, έναν χρόνο αφού είχα χωρίσει κι εκείνος είχε χωρίσει, βρεθήκαμε ξανά κι εκείνη τη στιγμή φούντωσε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ