Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γνωρίστηκαν το 2001, ενώ το ζευγάρι σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του St Andrews. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν φοιτήτρια Ιστορίας της Τέχνης και τράβηξε την προσοχή του Γουίλιαμ όταν περπάτησε στην πασαρέλα μιας επίδειξης μόδας στο Πανεπιστήμιο.

Η Κέιτ φέρεται να είχε ταχθεί στον μελλοντικό σύζυγό της όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, με τον Γουίλιαμ να ρίχνει κατά λάθος ένα ποτό πάνω της. Μιλώντας για την πρώτη τους επαφή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε δηλώσει: «Όταν συνάντησα για πρώτη φορά την Κέιτ, ήξερα ότι υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτήν και ήξερα ότι υπήρχε κάτι που ήθελα να εξερευνήσω».

Στη συνέντευξη για τον αρραβώνα τους το 2010, η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε: «Μετακομίσαμε μαζί ως φίλοι, γιατί ζούσαμε μαζί, ζούσαμε και με δυο άλλους και κάπως άνθισε όλο αυτό. Είδαμε και μάθαμε περισσότερο ο ένας τον άλλον».

Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του είναι μαζί 20 χρόνια και παντρεμένοι 11 χρόνια! Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν έναν αξέχαστο βασιλικό γάμο στις 29 Απριλίου 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

«Λένε ότι για να είσαι τυχερός στην αγάπη, τα αστέρια σου πρέπει να ταιριάζουν», είχ αναφέρει στο HELLO! η αστρολόγος Neelam Jagasia. «Αυτό σημαίνει ότι το πού ήταν τοποθετημένοι οι πλανήτες τη στιγμή της γέννησής σου (δηλαδή ο γενέθλιος χάρτης σου) πρέπει να αντικατοπτρίζει ή να συμπληρώνει την πλανητική θέση του, της αδελφής ψυχής σας ή της επιθυμητής αγάπης σας. Τόσο ο Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ έχουν την ίδια θέση σελήνης. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσουν καρκινικά χαρακτηριστικά στην αγάπη τους ή σταα συναισθήματά τους».

«Αυτό που είναι πιο συναρπαστικό είναι ότι ο γενέθλιος Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη της Κέιτ Μίντλετον βρίσκονται στον πρώτο οίκο του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει τον τρόπο που επικοινωνεί, συμφωνεί με τα ιδανικά και τις αρχές του και, το πιο σημαντικό, τον κάνει να νιώθει ότι τον αγαπούν», είχε σηνειώσει.

Το γαμήλιο προνόμιο της Κέιτ Μίντλετον που είχαν μόνο η Νταϊάνα & η βασίλισσα Ελισάβετ

Η δημόσια τρυφερή στιγμή της Κέιτ και του Γουίλιαμ έγινε πρώτο θέμα συζήτησης

O συμβολισμός στα ονόματα των παιδιών της Κέιτ Μίντλετον και η Ελλάδα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ