Τα θετικά του αποτελέσματα στον κορωνοϊό μοιράστηκε ο Ευθύμης Ζησάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram!

Μάλιστα, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η σύντροφός του Χρύσα Παπαλελούδη και παραμένουν και οι δύο σε καραντίνα. Ο γνωστός ηθοποιός το αποκάλυψε με ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο εκφράζει τα πρώτα του λόγια, αποκαλύπτει τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει και τις τωρινές σκέψεις του, οι οποίες συγκινούν.

Όπως ανέφερε:

“Την εβδομάδα που διανύουμε και ενώ τηρούσαμε όλα τα μέτρα, είχα κάποια συμπτώματα, είχα δέκατα, πονοκέφαλο και μπήκαμε προληπτικά σε καραντίνα και εγώ και το κορίτσι μου. Μέσα σε δύο ημέρες έκανα 40 πυρετό και πήγαμε και κάναμε το τεστ και βγήκε θετικό. Έχω κορωνοϊό. Τα συμπτώματα είναι πρωτόγνωρα όπως η έντονη κόπωση. Δεν έχω ξανά νιώσει κάτι τέτοιο. Οπότε συνεχίζουμε να μένουμε σε καραντίνα. Αυτό που έχω να σας πω είναι πως δεν είναι καθόλου ακίνδυνος ο ιός, να έχετε τον νου σας και να τηρείτε τα μέτρα. Πιστεύω με την αισιοδοξία όλων μας θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το πράγμα”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ