Ο Drake είναι ένας διάσημος τραγουδιστής, που πλέον ανήκει στην ελίτ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας με εκατομμύρια πωλήσεις και δεκάδες επιτυχίες.

Ο Καναδός είναι γνωστός και στον χώρο του NBA, με τους Ράπτορς να είναι η αδυναμία του. Είναι όσο μπορεί στο πλευρό τους, ενώ το 2019 πήρε μέχρι και δαχτυλίδι πρωταθλητή, για την υποστήριξη που δείχνει στην ομάδα της πατρίδας του.

Όταν ο 35χρονος δεν… νευριάζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απασχολεί την δημοσιότητα με τα όσα κάνει. Αυτή τη φορά, το έκανε μέσω ενός strip club!

Συγκεκριμένα ο Drake, του οποίου η περιουσία ξεπερνάει τα 180 εκατ. δολάρια, φέρεται να ξόδεψε 1 εκατ. δολάρια στο ”Area 29”, με το τεράστιο αυτό ποσό να μην πηγαίνει σε ποτά, καθώς ουσιαστικά το… πέταγε στον αέρα!

Αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το μαγαζί να καλυφθεί με χαρτονομίσματα, με το βίντεο να ”ανεβαίνει” αρχικά στα social media από το μαγαζί, προτού το ”κατεβάσει”.

Όλα αυτά, την ώρα που οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς δεν μεσολάβησε μεγάλη χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν στο ”Astroworld”, εκεί όπου έχασαν την ζωή τους 9 άτομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ