Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν απαθανατίστηκαν στη Γλυφάδα με την κορούλα τους, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Το ζευγάρι χαίρεται την κάθε στιγμή με την μικρή τους, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με μια σπάνια πάθηση, για την οποία η Άννα Μπεζάν είχε μιλήσει:

«Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου πέρασα πολύ δύσκολα γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές πτυχές του εαυτού μου, που δεν περίμενα ότι θα βρω μπροστά μουΕίναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά….Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση… Εντάξει δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα βγει όταν κυκλοφορήσει και το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είναι πολύ μοναδική περίπτωση κι αρκετά σπάνια, αποφάσισα να γράψω για αυτό και να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες. Δοκιμαστήκαμε κι ως ζευγάρι κι ο καθένας μόνος του».

Mαζί του και η Χριστίνα Παππά, η οποία είχε δηλώσει πρόσφατα: «Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μια μάνα. Του βγάζω το καπέλο. Σαν μαμά θα δώσω αυτο που εχω να δώσω. Την Άννα τη θεωρώ κόρη μου».
Βόλτα στη Γλυφάδα

«O άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη “δικη μου” οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρομος να βαδίσω, με έκανες μεσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια», είχε αναφέρει η Άννα Μπεζάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θανάσης Αθανασίου-Ντόλυ Φατσεά-Δημήτρης Παππάς-Άννα Μπεζάν
άννα μπεζάν
Η κόρη τους είναι πηγή χαράς τους

photos: Ndp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ