Θέση για την κόντρα της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης.

Σχολιάζοντας την απόφαση της αγαπημένης του να ξεκόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην κολλητή της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε: «Η Ιωάννα επειδή δεν είχε επικοινωνήσει με τον κόσμο της στο Instagram αποφάσισε να κάνει ένα QnA. Εκεί δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τη Βρισηίδα με τον κόσμο να έχει απορία γιατί έχουν τσακωθεί. Εγώ την Ιωάννα τη γνώρισα όταν ήταν ακόμα κολλητή με τη Βρισηίδα. Ήταν παντού μαζί και την είχε βοηθήσει. Στις φιλίες αυτό γίνεται. Από τις δύσκολες καταστάσεις όμως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως πρέπει να βοηθάμε τον κόσμο.

Για εκείνη έκανε κάτι πολύ άσχημο. Που ειναι πολύ άσχημο και κατακριτέο. Όταν εσύ μαθαίνεις ότι έχει κυκλοφορήσει βίντεο με τις προσωπικές σου στιγμές στο διαδίκτυο και εκείνη κανονίζει ραντεβού με αυτόν που διέρρευσε το βίντεο και αυτή για ξεκάρφωμα της στέλνει μήνυμα: “Πω πω, είναι εδώ ο δικός σου, φεύγω”. Το είχε κανονίσει η ίδια όμως και είχαν βγει. Είναι σοκαριστικό το γεγονός και δε συγχωρείται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ