Πολλά φημολογούνται τον τελευταίο καιρό για την ενδεχόμενη επίσκεψη της Shakira στη Πάφο.

Απάντηση αυτή τη φορά έρχεται να δώσει ο δήμαρχος Πέγειας, ο οποίος σε τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποίησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Ο κ. Μαρίνος Λάμπρου, όπως δήλωσε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, αυτό που μπορεί να επιβεβαιώσει με σιγουριά, είναι πως η Λατίνα σταρ θα έρθει στο νησί μας για τα εγκαίνια του πολυτελούς συγκροτήματος, όπου διατηρεί παραθαλάσσια έπαυλη.

Ο ίδιος, ανέφερε πως πρόκειται για ένα τριήμερο πάρτυ που θα διεξαχθεί το 2022, όπου θα τραγουδήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια και θα γίνει γνωριμία με τους ιδιοκτήτες των υπόλοιπων ακινήτων.

Έχουμε στείλει μια πρόσκληση και αναμένουμε. Μια παρουσία θα τη δούμε σε αυτό το Καρναβάλι που θα γίνει τη προσεχή Κυριακή. Ήταν ανοιχτή πρόσκληση και προς τη Shakira και προς τον Pique. Για τον Ρέμο δεν μπορώ να πω κάτι επειδή δεν γνωρίζω, όμως μπορώ να επιβεβαιώσω για την Shakira. Όταν γίνουν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου θα γίνει μια εκδήλωση από τη κυρία Shakira. Θα υπάρχει ένα τριήμερο πάρτυ και θα γίνει και γνωριμία μεταξύ των ιδιοκτητών. Aνάμεσα τους, η Shakira και άλλα γνωστά ονόματα. Πρόκειται να γίνει μέσα στο 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ