Ο Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, δικηγόρος του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη θέλησε να απαντήσεις στις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του Αμαλίας Τουράνη, μέσα από την εκπομπή του Mega “Τι λες τώρα”.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος απάντησε στις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού αναφέροντας πως : «Το συγκεκριμένο μέρος και η αναφορά στον ιατροδικαστή και στην διάγνωσή της, είναι μέρος της δικογραφίας, μιας δικογραφίας της οποίας η δίκη έγινε και ο πελάτης μου αθωώθηκε».

Παράλληλα όσον αφορά τις δηλώσεις της Αμαλίας Τουράνη για την διατροφή της κόρης της: «Έκανε δηλώσεις σε ένα άλλο κανάλι και ξεκίνησε λέγοντας ότι ο κύριος Καμπακάκης δεν καταβάλει την διατροφή του παιδιού. Το οποίο είναι ανυπόστατο και ψευδές. Καταβάλει κανονικότητα, η μόνη δικαστική απόφαση που είχε βγει αναφορικά με την διατροφή, έχει απολέσει την ισχύ της από το 2019. Παρόλα αυτά, ο κύριος Καμπακάκης συνέχισε να καταβάλει κανονικότατα. Συνήθως οι αποφάσεις για διατροφή έχουν διετή ισχύ. Είχε λήξει το 2019 και εκείνος συνέχισε να καταβάλει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ