Στο “Happy Day” μίλησε το πρωί της Δευτέρας 28/2/2022 ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, και ρωτήθηκε για τις αγωγές που κατέθεσε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά όπου ζητά ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227.80 ευρώ.

«Όσον αφορά στις ευθύνες για τις ανάρμοστες πράξεις, εμείς πήγαμε στα δικαστήρια, και θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες. Αυτοί που πιστεύουν ότι υπήρξαν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες, δεν κατέφυγαν στα δικαστήρια ή στα αρμόδια όργανα. Αυτό το συμβάν δεν συνέβη. Κατ’ αρχήν να αφαιρέσουμε το ρήμα “θεωρούμε” γιατί σημαίνει “νομίζω”.

Δούκα

Πάμε σίγουρα και απόλυτα να αποδείξουμε ότι δεν έγινε κανένα περιστατικό, εκτός από ας πούμε χαρακτηρισμούς και όχι πραγματικά περιστατικά που να προσδίδουν μία πραγματική έννοια ενός αδικήματος και λέμε ότι αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται, για να έχουμε απτές αποδείξεις και όχι μία παρεούλα τρία άτομα για κάποιες σκοπιμότητες που λένε τέτοια πράγματα. Αν γινόταν και προσέφευγαν αρμοδίως, θα δίναμε εξηγήσεις.

Είναι εξόχως επικίνδυνο αυτό που είπε σε συνέντευξή της η κα Δούκα. “Η λεκτική βία πολλές φορές είναι χειρότερη από τον πραγματικό βιασμό μίας γυναίκας”. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα, αυτές οι εξισώσεις είναι επικίνδυνες για την κοινωνία μας σήμερα. Όταν δεν υπάρχει κανένα θέμα που να αφορά γενετήσια ελευθερία, δε μπορεί να φωτογραφίζω αυτόν μαζί με άλλους φερόμενους και να δημιουργώ  συνειρμούς.

Έχω στοιχεία ότι η κα Δούκα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ, εκτός από μία προσωπική της περίπτωση. Η κα Δούκα είχε ΜΚΟ. Η κα Δούκα έχει στραφεί κατά εργοδότη της νωρίτερα για δεδουλευμένα και καλά έκανε. Η κα Δούκα είναι μία προσωπικότητα που εκφράζει μία γυναικεία δυναμικότητα και καλά κάνει και άλλωστε έχει δηλώσει ότι όλο αυτά πρέπει να βγαίνουν όταν πρέπει για να παραδειγματίζονται οι γυναίκες. Είδατε τι ωραία που τα έχει πει; Δε μπορεί να λέει αυτά και στη συνέχεια να έρχεται και να λέει “γιατί τώρα;” και #metoo».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ