Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής του Alpha αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού από τον οποίο, όπως αποκάλυψε, πρόσφατα κόλλησε και ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Φερεντίνος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «μεγάλος φόβος αυτή την εποχή είναι ο κορονοϊός και το αν θα ξεμπλέξουμε με αυτή την ιστορία. Είναι εφιαλτικό! Εκεί που νομίζουμε ότι τελειώνει, ο ιός βρίσκει τρόπους να μεταλλάσσεται. Και υπάρχει στη μέση και η ανοησία των ανθρώπων, με τους συνωμοσιολόγους και όλους αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Είναι μεγάλη απογοήτευση να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, ειδικά μεγάλης ηλικίας, να αποφεύγουν να εμβολιαστούν».

«Κόλλησα πρόσφατα κορονοϊό με πολύ ήπια συμπτώματα. Είχα κάποια δέκατα και πόνους στους μυς για τρεις-τέσσερις μέρες. Έκανα την καραντίνα μου, είχα ήδη γραμμένα επεισόδια και, δόξα τω Θεώ, το πέρασα ανώδυνα. Τώρα έχω αντισώματα και περιμένω να έρθει η σειρά μου για να κάνω το εμβόλιο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ