Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Δάντης μίλησε στο «Love it» και ήταν αποκαλυπτικός και ειλικρινής και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που βίωσε λόγω των συνθηκών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πέρασα κλινική κατάθλιψη αλλά όλο αυτό το πράγμα μου έχει φέρει μια κατάθλιψη».

Ακόμη, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που επικρατεί στον χώρο του τραγουδιού, δηλώνοντας ότι έχει πολύ λίγους φίλους από τη δουλειά του: «Μιλάμε για μια δουλειά ανταγωνιστική που από εκεί που ο γνωστός σου τραγουδιστής σου κάνει βούρτσα μετά από 2 hits δεν έχεις ούτε το τηλέφωνό του. Η δουλειά αυτή σε κάνει από ψώνιο μέχρι θηρίο. Είναι ελάχιστοι οι φίλοι μου στον χώρο», είπε στην Κατερίνα Νινιού.

Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης για τους εκπροσώπους του εντέχνου

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το αν έχει βιώσει κάποια ρατσιστική συμπεριφορά, ξεκαθαρίζοντας: «Εμένα δεν μπορούν να μου συμπεριφερθούν έτσι, γιατί αν αρχίσουμε να μετράμε τις ικανότητές μας, τις δικές τους θα τις μετρούν σε πόντους κι εγώ σε μέτρα».

Τέλος, μίλησε για τον γιο του Χριστόφορο Βλαχάκη αλλά και για την προσωπική του ζωή: «Είμαι πολύ καλά κι έχω μια σχέση πάρα πολύ όμορφη», ενώ για τον γιο του και στο γεγονός ότι έχει επιλέξει να «μην τον σκεπάζει το όνομα και η παρουσία του πατέρα του» υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία του γιου του με τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ» ήταν τυχαία.

Μάλιστα, μέσα από το προφίλ του στο instagram είχε κάνει μια ανάρτηση, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για τον χρόνο που πέρασε και ευχόμενος «να επιστρέψει το πραγματικό χαμόγελο στα μάτια και στα χείλη μας».
Χρήστος Δάντης

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ