Καλεσμένος στην εκπομπή ”Τα S.O.S. στην TV” στο κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ και του Τάσου Ριζόπουλου ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κύπριος τραγουδιστής θα εμφανίζεται στις Notes Live στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου, ο οποίος θα έρθει για να ξεσηκώσει το κυπριακό κοινό! Μαζί τους θα είναι και η Έλενα Τσαγκρινού.

Μεταξύ άλλων, ο Κωσταντίνος Χριστοφόρου ρωτήθηκε για την Eurovision και αν γνωρίζει για τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού με τον Κύπριο τραγουδιστή να απαντάει «έξω από τα δόντια».

Συγκεκριμένα, είπε «Δεν με έχει καλέσει κανείς, ούτε μου έχουν κάνει κάποια πρόταση» ενώ για το αν τον πικραίνει αυτή η στάση του ΡΙΚ, ο Χριστοφόρου δήλωσε «Δεν με πικραίνουν αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι ανθρώπους που έχουν συμμετάσχει τόσες πολλές φορές στην Eurovision με πάρα πολύ καλές θέσεις και παρουσία, τραγούδια που τα έκαναν επιτυχία και ήμασταν εμείς αυτοί που ήταν… εγώ θεωρώ ότι εγώ, η Ευριδίκη, ο Γιώργος Θεοφάνους που ‘χει γράψει τραγούδια… Στις εποχές τις δύσκολες, όχι τώρα που είναι πιο εύκολα τα πράγματα, που όπως είναι ο διαγωνισμός πια οποιοδήποτε τραγούδι μπορεί να κερδίσει… κρατάμε τη σημαία ψηλά! Άμα δεν προσκαλείς αυτούς που είναι μπροστά, που είναι στις επάλξεις και προχωράνε και ακόμα στέκουν και είναι ενεργοί, κάνουν πράγματα και επιτυχίες και συνεργασίες… νομίζω εσύ έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ! Εγώ είμαι ανοιχτός. Εγώ θεωρώ όποιος είναι καλός και ξέρει το αντικείμενο, τον χρησιμοποιείς. Σε πληροφορώ ότι με έχουν καλέσει από την Ελλάδα αλλά δεν μπορούσα να το κάνω πολλές φορές και όχι από την Κύπρο.»

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί και ούτε με νοιάζει να σου πω την αλήθεια. Δεν μου αρέσει ούτε να στεναχωριέμαι γι’ αυτά τα πράγματα, δεν είναι τίποτα με το ζόρι. Ξέρεις καμιά φορά τόσα ξέρεις τόσα κάνεις ή αν δεν το έχεις σκεφτεί, το λάθος είναι δικό σου. Ή αν δεν το έχεις σκεφτεί το λάθος είναι δικό σου. Δεν ξέρω αν είναι ο συνδυασμός, μπορεί και να μην το έχουν σκεφτεί οι άνθρωποι, δεν τους κατηγορώ, δεν είναι καμία μπηχτή. Απλά θεωρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κατέχουν πολύ, είμαι μέσα σε αυτούς, άμα θέλουν εγώ είμαι ανοιχτός να βοηθήσω για το καλό της χώρας μας.»

Δείτε όλα όσα ανέφερε στο 4:07:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ