Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο δημιουργός της σειράς «Maestro» επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega και η σειρά που υπογράφει έχει γίνει ήδη αγαπημένη συνήθεια του κοινού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι στην αρχή της πορείας του βίωσε την αμφισβήτηση.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

«Είχα αμφισβήτηση και άρνηση από τα κανάλια. Έλεγαν “εσύ από πού κι ως πού θα κάνεις δική σου δουλειά;”. Δεν με επηρέασε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στη συνέχεια, θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση για τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκε, λέγοντας: «Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρόνων και κάνεις αυτό που αγαπάς νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο. Είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Είχα κι εγώ τα θέματά μου όμως. Ξέρεις κάποιον που να γράφει και να μην έχει τα θέματά του; Τώρα λόγω ηλικίας είμαι καλύτερα. Ένα κομμάτι μας ηρεμεί, ωριμάζει».

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την έναρξη της καριέρας του

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να πει ένα ψέμα σε οντισιόν, αναφέροντας ότι είχε «απίστευτο θράσος».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξομολογήθηκε ότι έκανε «κοπάνα» από το σχολείο για να συμμετάσχει σε έργο, ενώ όταν τον ρωτούσαν πού βρίσκονταν οι γονείς του εκείνος απαντούσε πως τον περίμεναν έξω.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ