Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του βιώνει ο Brad Pitt έπειτα από το οριστικό διαζύγιο του με την Angelina Jolie το 2016, αφού ο πενταετής γάμος τους είχε ολοκληρωθεί. Ο χολιγουντιανός σταρ φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο περιοδικό GQ και μίλησε για τον ανθρώπινο πόνο και τη συναισθηματική αναταραχή που όπως δηλώνει, είναι αναπόφευκτο κομμάτι της διαδικασίας της ωρίμανσής μας. «Πιστεύω πώς όλων οι καρδιές έχουν ραγίσει», είπε και πρόσθεσε: «Πάντοτε ένιωθα πολύ μόνος στη ζωή μου, μόνος καθώς μεγάλωνα ως παιδί, μόνος εκεί έξω και μέχρι τώρα δεν είχα αγκαλιάσει τους φίλους μου και την οικογένειά μου».

«Eίτε το πιστέψετε είτε όχι, αλλά είναι κάτι το να μπορείς να περπατάς με το παράδοξο, να κουβαλάς τον αληθινό πόνο και την αληθινή χαρά ταυτόχρονα, αυτό είναι ωριμότητα και ανάπτυξη», δήλωσε ο 58χρονος ηθοποιός.

Μετά από το πολύκροτο διαζύγιο του από την Angelina Jolie, ο Brad Pitt πέρασε 18 μήνες στους ανώνυμους αλκοολικούς. «Ήμουν σε πολύ κουλ γκρουπ που ήταν πολύ ιδιωτικά και εκλεκτικά. ΄Ηταν ασφαλή. Επειδή έχω δει πράγματα από άλλους ανθρώπους που έχουν πει τα εσώψυχά τους και έχουν ηχογραφηθεί, είναι κάτι φρικτό για εμένα». Υπήρξε φανατικός καπνιστής αλλά πήρε την απόφαση να κόψει το τσιγάρο και κατέφυγε στις τσίχλες με γεύση νικοτίνης. «Δεν έχω την ικανότητα να κάνω ένα ή δύο τσιγάρα την ημέρα», δήλωσε.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψη ότι βιώνει ένα συναισθήμα μίας επικείμενης καταστροφής και αποκαλύπτει τον εφιάλτη που τον κυνηγούσε για χρόνια. «Για ένα διάστημα 4 ή 5 ετών είχα τον ίδιο εφιάλτη, ότι μου επιτίθονται και με μαχαιρώνουν. Ήταν πάντα νύχτα, στο σκοτάδι, και περπατούσα σε ένα πεζοδρόμιο σε ένα πάρκο ή σε έναν πεζόδρομο και καθώς περνούσα κάτω από μια λάμπα δρόμου που έμοιαζε με του Εξορκιστή, κάποιος μού έκανε επίθεση από την άβυσσο και με μαχαίρωνε στα πλευρά. Ή είχα παρατηρήσει ότι με παρακολουθούσαν και μετά με πλησίαζε άλλος και συνειδητοποίησα ότι ήμουν παγιδευμένος και μου έκαναν μεγάλο κακό. Ή ότι με κυνηγούσαν σε ένα σπίτι με ένα παιδί, το βοηθούσα να ξεφύγω, αλλά παγιδευόμουν — και με μαχαίρωναν. Πάντα μαχαιρωμένος. Και ξυπνούσα με τρόμο. Δεν καταλάβαινα γιατί ήθελαν να με πληγώσουν. Αυτό σταμάτησε πριν από ένα ή δύο χρόνια μόνο όταν άρχισα να επιστρέφω κατευθείαν στο όνειρο και να ρωτάω απλώς γιατί;».

Τα τελευταία χρόνια κάνει ακόμα σπανιότερα κινηματογράφο και έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή ταινιών. Όπως είπε αισθάνεται ότι ολοκληρώνει την καριέρα του. «Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο μου βήμα. Tο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο», τόνισε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ