Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τη βραδιά των Grammy’s 2023 για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η περίεργη εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα και ο άλλος, είναι η στιγμή που η κάμερα απαθανατίζει την Τζένιφερ Λόπεζ να είναι νευριασμένη με τον Μπεν Άφλεκ χωρίς όμως κανένας να γνωρίζει τι συνέβη ακριβώς.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπεν Άφλεκ επέμενε ότι πέρασε καλά, το ζευγάρι έγινε viral στο διαδίκτυο αφού οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο ηθοποιός φαινόταν βαριεστημένος και μίζερος κατά τη διάρκεια της τελετής αλλά και ότι υπήρξε μια τεταμένη στιγμή με τη JLο.

Τι πραγματικά συνέβη με τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ στα Grammy;

Ωστόσο τελικά, ο Μπεν απάντησε στις εικασίες σε μια νέα συνέντευξη και αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του ζευγαριού. «Είδα (τον παρουσιαστή των Grammy, Τρέβορ Νόα να πλησιάζει) και είπα, «Ω, Θεέ μου». Έβλεπα κοντά μου την κάμερα, αλλά δεν ήξερα ότι μας τραβούσε», εξήγησε στον ξένο Τύπο.

Και συνέχισε: «Έσκυψα στο αυτί της Τζεν και είπα, “Μόλις αρχίσουν να πλησιάζουν, θα φύγω μακριά σου και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ”. Η Τζένιφερ, ωστόσο, δεν ενθουσιάστηκε με το σχέδιο μου. Μάλιστα γύρισε και μου είπε: “Καλύτερα να μην φύγεις”».

Ο Μπεν παραδέχτηκε ότι καταλαβαίνει γιατί οι θεατές μπορεί να παρερμήνευσαν το σκηνικό καθώς αποκάλυψε ότι βαριέται συχνά σε εκδηλώσεις.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τόνισε επιπλέον ότι δεν του άρεσε που τον κατηγόρησαν ότι ήταν μεθυσμένος, αφού -όπως είπε- έχει δουλέψει σκληρά με τον εαυτό του για να σταματήσει το ποτό.

Όσον αφορά αυτό ξήγησε: «Έχω πάει σε παραστάσεις βραβείων και ήμουν μεθυσμένος. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήμουν.».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ