Πριν από δύο μήνες ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, καθώς ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το set, το οποίο όπως αποδείχθηκε περιείχε κανονικές σφαίρες, με αποτέλεσμα η Χαλίνα Χάτσινς να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο σκηνοθέτης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο talk show Τζορτζ Στεφανόπουλου και μίλησε για το τραγικό αυτό γεγονός, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ευθύνεται εκείνος. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του

«Τράβηξα το όπλο κι αυτό εκπυρσοκρότησε. Δεν πάτησα ποτέ τη σκανδάλη. Δε θα πατούσα ποτέ τη σκανδάλη σημαδεύοντας έναν άνθρωπο», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Όταν την είδα να πέφτει κι όλοι γύρω σοκαρίστηκαν, το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν “Τι έπαθε; Λιποθύμησε;”». Η σκέψη ότι το όπλο που κρατούσα είχε πραγματικές σφαίρες δεν πέρασε καν από το μυαλό μου» και ανέφερε πως έμαθε για τον θάνατός της όσο βρισκόταν στο γραφείο του Σερίφη.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αποσαφήνισε πως δεν φέρει ευθύνη για την αναπάντεχη απώλεια της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας, λέγοντας: «Οχι, όχι, όχι. Δεν γνωρίζω ποιος ακριβώς ευθύνεται. Θα το μάθουμε, αλλά το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν είμαι εγώ».

O διάσημος ηθοποιός, όμως, έκανες και ένα συγκινητικό post στο instagram και εξέφρασε τις σκέψεις του, ενώ παράλληλα έδωσε υπόσχεση στην αδικοχαμένη Χαλίνα.

«Ό,τι κι αν μου συμβεί. Ό,τι κι αν υποφέρω. Αν κερδίσω ή χάσω, οτιδήποτε. Οτιδήποτε. Κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει τη χαρά και την αγάπη που μου έδωσες, @hilariabaldwin Είναι δύσκολοι καιροί. Ο κόσμος είναι πνιγμένος από αναθυμιάσεις μίσους. Αλλά μου έδωσες έναν λόγο να ζω. Η ζωή μας με την οικογένειά μας είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Τίποτα άλλο. Το οφείλω σε σένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ