Ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears, Sam Asghari, μιλάει για πρώτη φορά για το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας. Ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται, αφού η pop star θα του χαρίσει το πρώτο του παιδί!

Η συνέντευξή του έρχεται σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η Britney ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αναρτώντας φωτογραφία και περιγράφοντας πώς συνειδητοποίησαν ότι κυοφορεί!

Britney Spears

«Αυτό είναι το μωρό μου. Το πρώτο μου μωρό… Η αποκάλυψη του φύλου εξαρτάται από την Britney, δεν θέλω να το ξέρω», είπε ο Sam στον οικοδεσπότη της εκπομπής “Access Hollywood”, Mario Lopez. «Είναι κάτι που θέλω να περιμένω… Aν είναι κόρη, θα είναι η πιο κακομαθημένη πριγκίπισσα. Αν είναι γιος, θα είναι ο πιο σκληρός γιος που έχει υπάρξει ποτέ», τόνισε χαμογελώντας.

Η Britney Spears, ωστόσο, δεν θα αποκτήσει παιδί για πρώτη φορά, καθώς έχει ακόμα δυο γιους με τον πρώην σύζυγό της Kevin Fenderline, Sean Preston και Jayden James. Mάλιστα, η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι πέρασε κατάθλιψη, λέγοντας: «Οι γυναίκες δεν μιλούσαν γι’ αυτό τότε… μερικοί άνθρωποι θεωρούσαν επικίνδυνο αν μια γυναίκα παραπονιόταν με ένα μωρό μέσα της… αλλά τώρα οι γυναίκες μιλούν καθημερινά». O Sam Asghari δεν είχε κρύψει τη χαρά του όταν ανακοινώθηκε το ευτυχές γεγονός, με την ανάρτησή του να κάνει τους fans τους να συγκινούνται.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ