Άρχισαν τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής «Τhe Man of God» της ταινίας της Γιελένα Πόποβιτς. Το φιλμ ουσιαστικά πρόκειται για μία κινηματογραφική μεταφορά της ζωής και του έργου του Άγιου Νεκτάριου, τον οποίο καλείται να ενσαρκώσει ο Άρης Σερβετάλης.  Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος από τους εχθρούς του, χωρίς να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του Θεού.

Τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου πλαισιώνει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ που αποτελείται από τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλους. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, διάσημος μέσα από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Δείτε φωτογραφίες στο hello.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ