Γαία Μερκούρη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/03) σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή “Πρωινό μας” με την Έλενα Χριστοπούλου να κάνει μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου η οποία συνεργάζεται με την Γαία Μερκούρη, ανέφερε πως η νεαρή κοπέλα και ο σύντροφός της Άγγελος Λάτσιος, εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου.

Η αποκάλυψη

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια μου κορίτσια. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά.

Το καλοκαίρι δούλευαν και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Εγώ είχα κάνει ραντεβού με τη Γαία πριν φύγουν για τα Άχλα. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης και η Ελένη και δύο δούλευαν μαζί όλο το καλοκαίρι. Ήρθε πολύ λίγο στην Αθήνα. Δούλευε κανονικότατα και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Κάτσανε σεζόν. Είναι ένα ζευγάρι που είναι φρέσκα παιδιά, νέα και με ωραίο “θράσος” ευγενές νομίζω θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον και από τους δύο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ