Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του Alpha Κύπρου, «8 Λέξεις» στο 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη αποκαλύπτοντας όλες τις αλλαγές και τα πρόσωπα που θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει γιατί φεύγει η Δανάη Παππά, ποιοι θα είναι ρόλοι των νέων ηθοποιών αλλά μιλάει και με τα καλύτερα λόγια Κύπρια ηθοποιό που “εισβάλλει” στην σειρά

Η Δανάη Παπά θα είναι η μόνη που δεν θα δούμε στη νέα σεζόν;

Ολοκληρώθηκε ο ρόλος της Δανάης. Παίζει σε αρκετά από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Είναι κάποια επεισόδια που δεν είχαν προβληθεί από την πρώτη σεζόν. Σταδιακά θα δούμε κάποιες αποχωρήσεις και κάποιες αφίξεις.

Το φινάλε της Δανάης έχει σχέση με τον εθισμό της στις ουσίες;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες. Σεναριακά θα δείτε ότι η Δανάη πρέπει να αποχωρήσει για να υπάρξει εξέλιξη στο σενάριο, αλλά και στους ήρωες που μένουν πίσω στο περιβάλλον της.

Οι ρόλοι του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη;

Ο Πολυδερόπουλος μπαίνει στις «8 Λέξεις» με έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που τον είχαμε δει στο «Τατουάζ». Είναι μια πολύ ευχάριστη νότα σε όλο το σίριαλ. Αυτός ο ρόλος θα συζητηθεί γιατί το «θα συζητηθεί» είναι και ένα από τα σλόγκαν του. Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη θα τον δούμε σε ένα ρόλο διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Κάνει ένα πολύ ωραίο δίδυμο με την Άννα Μπεζάν. Η χημεία τους είναι εξαιρετική. Νομίζω ότι έχει δέσει το καστ. Είναι πολύ ωραίο το παζλ. Πολύ ανανεωμένο, με πολύ ωραία εικόνα.

Και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια που εντάσσεται στη σειρά;

Έχουμε την άφιξη της Πέννυς Φοινίρη. Εξαιρετική ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση της Κύπρου, απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου στην Ελλάδα. Ο ρόλος της είναι πολύ απαιτητικός, θα το δείτε και στις οθόνες σας. Λέει πολλά και μιλά πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει, αλλά τα έχει καταφέρει και το έχει κατακτήσει. Είναι ένας ρόλος που θα αγαπηθεί. Και παίζει πολύ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ