Σκηνές τραγωδίας καταγράφει συνεργείο του Alpha Κύπρου που βρίσκεται στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών.

Όπως ο δημοσιογράφος Γιώργος Χρυσάνθου μεταδίδει, τα παράθυρα της επιβατικής αμαξοστοιχίας είναι όλα σπασμένα από εγκλωβισμένους επιβάτες που κατάφεραν να βγουν από τα μοιραία βαγόνια. Εξήγησε ότι το δυστύχημα συνέβη δίπλα από την Εθνική Οδό, ενώ η μετάβαση στο σημείο γίνεται από χωματόδρομο τριών περίπου χιλιομέτρων.

Στο σημείο της τραγωδίας επιχερούν μέλη της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, του στρατού και άλλων κρατικών υπηρεσιών. Οι έρευνες επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, όπου εκτιμάται ότι βρισκόταν το μπαρ. Μέχρι τώρα, οι ελλαδικές Αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατο 40 ανθρώπων, ενώ άλλοι είκοσι παραμένουν αγνοούμενοι στα συντρίμια.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει ο Alpha Κύπρου, στο σημείο της τραγωδίας δεν υπάρχουν συγγενείς επιβατών, καθώς έχουν μεταβεί σε νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης αναζητώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κύπρια φοιτήτρια που βρισκόταν στην αμαξοστοιχία περιέγραψε ότι το μοναδικό φως που μπορούσε να διακρίνει ήταν από τις φλόγες που τύλιξαν τα βαγόνια. Συνεπιβάτης κατάφερε να σπάσει το παράθυρο, από το οποίο διέφυγε και η ίδια, ενώ αρκετοί συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό επιβατών από τα πρώτα βαγόνια του τρένου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ