Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε ο Αλμπέρτο Μποτία και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε. Ο ποδοσφαιριστής και η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται σε κλίγο διάστημα να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, και η χαρά του είναι μεγάλη.

Η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί επίσημα τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου απεικονιζόταν με τον Αλμπέρτο Μποία στο κρεβάτι. «+1» είχε αρκεστεί να γράψει η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Αλμπέρτο Μποτία δείχνει χαρούμενος, καθώς ο ερχομός του παιδιού του θα αποτελέσει ένα κομβικό σημείο για τη ζωή του. Ο ποδοσφαιριστής φροντίζει την Ελένη και περνά χρόνο μαζί της, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε έξοδο για αγορές.

αλμπέρτο μποτία

Τώρα, ο Μποτία βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με φιλική παρέα και πραγματοποίησε αγορές από το Attica. Mε μαύρο outfit και λευκά sneakers απόλαυσε την έξοδό του και πέρασε μια ευχάριστη ημέρα.

«Είμαι πολύ καλά, βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης, πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, αν θες, δεν είναι εύκολη ούτε για μένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει», είχε αναφέρει η Ελένη Φουρέρα στο HELLO!

Μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω», η τραγουδίστρια είχε κάνει μια ακόμα εξομολόγηση, σημειώνοντας ότι επιθυεμί να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

«Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος», είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα.

Για τον Αλμπέρτο Μποτία είχε υπογραμμίσει: «Θέλω έναν σταθερό σύντροφο στα “θέλω” και τα “πιστεύω” του. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Αλμπέρτο Μποτία: 5+1 στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή και σύντροφο της Ελένης Φουρέιρα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ