Η Μαντόνα χώρισε από τον Άντριου Ντάρνελ και η τραγουδίστρια έπαθε «κρίση αυτοπεποίθησης». Η 64χρονη και ο 23χρονος Ντάρνελ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ το μοντέλο φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Η Μαντόνα γνώρισε το Ντάρνελ σε φωτογράφιση πέρυσι και έχοντας χωρίσει από τον 28χρονο χορευτή της.«Περνάει μια κρίση αυτοπεποίθησης και αυτό δεν τη βοηθά. Διασκέδαζε πολύ με τον Άντριου, αλλά ποτέ δεν ήταν αγάπη ή κάτι τέτοιο», ανέφερε πηγή του περιβάλλοντός της.

Μετά την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy που αποτέλεσε θέμα συζήτησης με την ίδια να αντιδρά στα επικριτικά σχόλια σε βάρος της, η τραγουδίστρια βιώνει ακόμα ένα πλήγμα.

Η εμφάνισή της στα Grammy έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι προχώρησε σε υπερβολική πλαστική χειρουργική, ωστόσο, όπως η ίδια υποστήριξε, στην πραγματικότητα ήταν αποτέλεσμα μιας κάμερας με μακρύ φακό που παραμόρφωσε το πρόσωπό της.

Η Μαντόνα μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της στο Instagram, λέγοντας: «Κοίτα πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει μειωθεί».

Μαντόνα
Με τον πρώην σύντροφό της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ