Την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή διανύει ο Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του pastry chef, Νάγια Φωτοπούλου, που είναι βρεφονηπιοκόμος, περιμένει αγοράκι, το οποίο πρόκειται να έρθει στη ζωή στο τέλος του Νοέμβρη.

Το ζευγάρι όχι μόνο ανυπομονεί αλλά έχει ήδη κατασταλάξει και στο όνομα. Ο γιος τους θα ονομάζεται Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του ζαχαροπλάστη και επιχειρηματία.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Διονύσης Αλέρτας

Χθες αργά το βράδυ, ο ίδιος μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram, δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί μια τόσο σημαντική της ζωής του, με τους “ακόλουθούς” του.

Το ζευγάρι που είναι μαζί ενάμιση χρόνο περίπου, θέλησε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, πριν κρατήσει στην αγκαλιά του, το αγοράκι του. Ωστόσο, όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία λιγοστών συγγενών και καλών φίλων.

Όλα είναι τυπικά, αλλά όλα έχουν το γιατί τους“, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ