Ντόμινο εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση 24χρονης που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο κάδρο των εξελίξεων και τα αποτελέσματα της έρευνας των ελληνικών Αρχών που ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να εμπλέκει Κύπριο στην υπόθεση αλλά ούτε και σε κύκλωμα μαστροπείας.

Στο μεταξύ, στα χέρια της ανακρίτριας έφτασαν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει protothema.gr, από την πρώτη εξέταση DNA προκύπτει ότι στα ρούχα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματος της. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα όσο και τον ίδιο.
Στο μεταξύ ένας άνδρας παραδέχθηκε σε κατάθεσή του ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 24χρονη, υποστηρίζοντας ότι έγινε συναινετικά ενώ η 24χρονη ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Μέχρι την Παρασκευή, οι δικαστικές αρχές ευελπιστούν ότι θα φθάσουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν σταλεί στη Βέρνη της Ελβετίας.

Ο σφραγισμένος φάκελος θα προστεθεί στα αποτελέσματα των εξετάσεων που ήδη έχουν γίνει από το Τμήμα Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα οποία έχουν παραδοθεί στην Ε΄Ανακρίτρια.
Στη συνέχεια, η επιστημονική ομάδα που έχει αναλάβει την έρευνα, θα συντάξει ένα κοινό πόρισμα αφού συνυπολογίσει τα αποτελέσματα και των δύο εργαστηρίων.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ