Εντολή να μην πατήσει το πόδι της στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου της Αργεντινής, εξέδωσε η πρώην σύζυγος του Ντιέγκο Μαραντόνα για την πρώην ερωμένη, Ρότσιο Ολίβα.

Η Ρότσιο Ολίβα με το που κατέφθασε στο προεδρικό μέγαρο με την ελπίδα να αποχαιρετήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενημερώθηκε από τους securities πως δεν της επιτρέπεται η είσοδος. Με δάκρυα στα μάτια και μετά από ώρες που τους ζητούσε να την αφήσουν, δέχτηκαν να την αφήσουν να τον δει, παρόλα αυτά, θα περίμενε πίσω στην τεράστια ουρά με τους φιλάθλους και θαυμαστές.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτικές δηλώσεις, νιώθει πολύ στεναχωρημένη που κανένας δεν σεβάστηκε την επιθυμία του Ντιέγκο.

“Δεν μπορώ να έρθω στις επτά το πρωί. Αυτό είναι τρελό, είναι τρελό» είπε η Ολίβα στην τηλεόραση. «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θέλουν να έρθω στις 7 το πρωί μαζί με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ήμουν η τελευταία σύντροφος του Ντιέγκο. Ήμουν η γυναίκα που ζήτησε ο Ντιέγκο να δει. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό. Δεν σκέφτονται καθόλου τον Ντιέγκο”

Αξίζει να σημειωθεί, η Ολίβα και ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπήρξαν ζευγάρι για ενάμιση χρόνο προτού χωρίσουν το 2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ