Μέσα από το “Πρωινό” έγινε αναφορά στη ζωή που έχει ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά το διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή, με τον Γρηγόρη Μπάκα να αναφέρει το ρεπορτάζ του.

Η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί δεσμό με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Τι συμβαίνει όμως με τον Ντέμη Νικολαΐδη;

«Μπορεί να ήταν επιθετικός όμως του αρέσει να παίζει άμυνα με τη δημοσιότητα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει στο σπίτι του στην Παιανία και είναι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι. Είναι μόνος του. Πριν από κάποιους μήνες υπήρχε η πληροφορία ότι έχει σχέση με κορίτσι του GNTM και όταν ο Ντέμης το άκουσε είπε στους συναδέλφους του στην εκπομπή που παρουσιάζει σε συνδρομητικό κανάλι “βρε παιδιά δείξτε μου ποια είναι αυτή η κοπέλα για να την μάθω και εγώ”», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πηγαίνει στη εταιρεία του, βλέπει παλιούς φίλους και πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τους οποίους έχει στενές σχέσεις. Δεν βγαίνει έξω και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια. Έχει προτάσεις να πάει σε θέατρα. Κρατάει μία άλλη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ