Στο Βουκουρέστι για εμφανίσεις βρέθηκε ο Νίκος Βέρτης, τον οποίο συνάντησε το “[email protected]” στο αεροδρόμιο Αθηνών με την επιστροφή του.

Ο τραγουδιστής ανέφερε αρχικά ότι είναι χαρούμενος που κατάφερε να κάνει τη συναυλία αυτήν και με το κοινό να περνά όμορφα με τα τραγούδια του.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, όμως, ο Νίκος Βέρτης μίλησε για τη συνήθεια που είχε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το περπάτημα, την οποία διατηρεί, ωστόσο μετά λύπης του συνειδητοποιεί ότι ο κόσμος έχει σταματήσει πλέον να περπατά, αφού τα μονοπάτια που έβλεπε γεμάτα έχουν αδειάσει. Παράλληλα, τόνισε ότι ακολουθεί την υγιεινή ζωή, τρώγοντας φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες.

Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ δεν δίστασε να τοποθετηθεί για όσους δεν σέβονται την επιθυμία του κόσμου στη διασκέδαση: «Πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν στα σοβαρά πόσο σημαντική είναι η εκτόνωση των ανθρώπων και το δικαίωμα στο να διασκεδάσει. Δεν μιλάμε για υπερβολές. Είναι κάποια πράγματα απαραίτητα στη ζωή μας που βοηθούν στη βελτίωση της ψυχολογίας των ανθρώπων».

Τι κάνει όμως ο ίδιος όταν είναι πεσμένος ψυχολογικά; Όπως είπε έβαζε το τραγούδι του «Σ’ αγαπάω» για να τονωθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ