Με μία ανάρτησή του στα social media, o Nίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε ότι αυτή η χρονιά είναι η τελευταία για το «Μουσικό κουτί». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που αγκάλιασε τη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ

Νίκος Πορτοκάλογλου: Το μήνυμά του για το τέλος του Μουσικού Κουτιού

Ο τραγουδοποιός πόζαρε με την κιθάρα του και συνόδευσε τη φωτογραφία του με τα εξής λόγια: «Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη! #mousikokouti #ert1 maem».

Στην εκπομπή που προβάλλεται κάθε Τετάρτη βράδυ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ενώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Μαζί με την Μπάντα του Κουτιού δημιουργούν πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων κομματιών και υποδέχονται καταξιωμένους δημιουργούς αλλά και νέους καλλιτέχνες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ