Μία μεγάλη συναυλία έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος το βράδυ της Πέμπτης στο Κατράκειο θέατρο, στην Αθήνα, απ’ όπου ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία του σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή πριν ανέβει στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής δηλώνει για την έναρξη της περιοδείας του: «Νιώθω πολύ ωραία αλλά έχω και πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δεν θα το αποβάλλω ποτέ από πάνω μου, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Προσεύχομαι για να μου φύγει το άγχος. Είμαι από τη φύση μου τελειομανής. Είναι πολύ κακό να το έχει ένας άνθρωπος», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Για την πιθανότητα να κάνει τηλεόραση, ο ίδιος απαντά ότι δεν θα έκανε κάτι τηλεοπτικά. Εξηγεί, όμως, ότι «Δεν πρέπει να λέμε ποτέ όχι για πράγματα που μπορεί στο μέλλον να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Όμως πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι κάνουμε κάποιες δηλώσεις για τις οποίες αργότερα, ίσως και να αλλάξουμε άποψη. Δεν είναι κακό, το κακό είναι να μην παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου. Όταν παραδέχεσαι τα λάθη σου είναι καλό», απάντησε. Παράλληλα, ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχεται ότι ζητάει εύκολα συγγνώμη και ότι τα τελευταία χρόνια κάνει πράγματα που δεν θέλει να κάνει πάνω στην ένταση της δουλειάς.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει χαρακτηριστικά: «Μια χαρά είμαι στα προσωπικά, ήσυχα, ήρεμα πολύ. Είμαι μόνος, αν πω ότι δεν είμαι θα με πάτε αλλού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ