Στο κανάλι από το οποίο έφυγε με όχι και τόσο καλό τρόπο φαίνεται ότι θα επιστρέψει τη νέα σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε σήμερα στο «Happy Day», ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του τηλεοπτικού καλοκαιριού, καθώς φαίνεται δεδομένο ότι μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης, σκοπεύει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Πολλά κανάλια έχουν κάνει την κρούση τους στον παρουσιαστή, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον ALPHA. Μάλλον, όμως, κάτι χάλασε στη συνταγή με κανάλι που τον φιλοξενούσε επί χρόνια και ο Νίκος είναι τώρα -τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day»- πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1.

Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια τον καιρό του «Sunday Live», το οποίο κόπηκε άδοξα από τον ΑΝΤ1.

Μιλάμε φυσικά για ένα κανάλι από το οποίο ο Μουτσινάς είχε αποχωρήσει το 2018 «με κομμένα φτερά και με ένα σόου το οποίο κόπηκε στα μόλις τέσσερα επεισόδια», ανέφερε η Μεσσαροπούλου. Ο λόγος φυσικά για το «Sunday Live», το περίφημο -και πανάκριβο- σόου που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς με την κολλητή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια.

Κάτι τότε δεν είχε λειτουργήσει καλά, σε μια συνταγή που κατά τα άλλα φαινόταν άκρως δελεαστική, και το «Sunday Live» πέρασε απότομα στην ιστορία. Τώρα, ο Νίκος θέλει να επιστρέψει και να προσπαθήσει ξανά με ένα νέο σόου, όπως φαίνεται να του έχουν προτείνει οι άνθρωποι του ΑΝΤ1. Μια εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, μπορεί και την Παρασκευή αν το κοινό ανταποκριθεί στην ιδέα.

νίκος μουτσινάς
Ο Νίκος Μουτσινάς εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της ξεκούρασής του από την τηλεόραση και ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε από τη Βαρκελόνη.

Οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μέσα στο πλάνο υπάρχει και η παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού στο δεύτερο μισό της σεζόν. Με την προϋπόθεση, βέβαια, πως αυτό δεν θα αφορά στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, καθώς ο Μουτσινάς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να ξανακάνει εκπομπή του μεσημέρι.

Photos: Instagram/nikosmoutsinas

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ