Ο Νίκος Μουτσινάς σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα αλλάζει τηλεοπτική στέγη από την καινούργια τηλεοπτική χρονιά και μετακινείται στον ALPHA, με τον παρουσιαστή του «Πρωινού» να αναφέρει ότι θα παρουσιάζει ένα show αντίστοιχο με εκείνο που παρουσίαζε παλαιότερα, το «Nick O’ clock».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» έχει συμβόλαιο με τον σταθμό μέχρι τον Ιούνιο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας δεν έχει κανένα παράπονο από τον ΣΚΑΪ και οι σχέσεις τους είναι καλές.

Το γεγονός ότι ενδέχεται να λαμβάνει επαγγελματικές κρούσεις και προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετούς παρουσιαστές ακόμα κι αν τα συμβόλαιά τους δεν έχουν λήξει.

Νίκος Μουτσινάς

Πληροφορίες μας, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση θα συζητήσει με τον ΣΚΑΪ, αλλά το τι θα αποφασίσουν οι δύο πλευρές είναι κάτι που αφορά τις δύο πλευρές. Ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιάζει καθημερινά το «Καλό Μεσημεράκι», μια εκπομπή που έχει γίνει viral τόσο με τα stand up comedies του παρουσιαστή όσο και με το όλο concept της, ενώ η μεταγραφή του από το OPEN στον ΣΚΑΪ το 2019 αποτέλεσε θέμα στα μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο των media.

Μέχρι τον Ιούνιο, λοιπόν, που λήγει το συμβόλαιό του ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζει κανονικά στο κανάλι του Φαλήρου. Τώρα, τι μέλλει γενέσθαι μετά τη λήξη του συμβολαίου του είναι κάτι που θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που το κοινό στηρίζει και στο οποίο δίνει τη θετική ψήφο του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ