Στο “Καλό Μεσημεράκι” φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, πριν την έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια του “Τι λες τώρα;” σήκωσε τον παρουσιαστή από την καρέκλα του και πήρε τη θέση του, λόγω καλής μεριάς!

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε χιουμοριστικά ότι δεν θα μιλήσουν για τη Μαρία Ηλιάκη, ενώ ακολούθησε κουβέντα για την εκπομπή της! «Για ψυχαγωγία είχαμε υπογράψει», ανέφερε η παρουσιάστρια, ωστόσο η επικαιρότητα τροποποίησε τη σκαλέτα τους. «Είμαι σε μια καινούργια ζώνη, σε καινούργιο κανάλι και με νέους συντελεστές Προσπαθούμε να μην είμαστε μονοθεματικοί και δεν είμαστεΘα ήθελα να δοθεί κι άλλος χρόνος στην εκπομπή αλλά θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα ΚΑΡΑΒΆΤΟΥ

Ακόμη, η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει δώρο για το μωρό της Μαρίας Ηλιάκη, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς, κάτι που είχε προκαλέσει την ενόχληση της Μαρίας Ηλιάκη. «Είναι πάρα πολύ όμορφο. Είναι ίδιο ο Στέλιος Μανουσάκης», δήλωσε η tv hostess.

Αναμένεται, όμως, να συνεργαστούν; Ο Νίκος Μουτσινάς όταν κάθισε η Κατερίνα Καραβάτου στα πόδια του, είπε: «Έρχονται τον Σεπτέμβριο, κάπου», με εκείνη να σημειώνει ότι θα επιθυμούσε να κάνουν κάτι βραδινό!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ