Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε δηλώσεις, μετά την τελευταία του εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώνοντας τον κύκλο του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε αρχικά: «Τα συναισθήματά μου είναι ακόμη ανακατεμένα. Έχει απ’ όλα, αλλά είναι πολύ μεγάλο το ανακάτεμα. Θέλουν όλα μαζί να ξεσπάσουν».

«Είναι ανάποδα, είναι και η χαρά της ξεκούρασης, μετά από μία χρονιά, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα, είναι η συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής, ο αποχωρισμός. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένα όλα μαζί», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, το κλίμα που επικρατούσε την τελευταία ημέρα στο πλατό ήταν πολύ φορτισμένο για εκείνον. 

«Ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπάνω φορτισμένο μάλλον, από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά. Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω»,εξήγησε. 

Τέλος, πρόσθεσε: «Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Τις τελευταίες μέρες όντως της είχα πει στο τηλέφωνο ότι με έχει πιάσει ένα σφίξιμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ