Με αφορμή την επίθεση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Νίκο Μουτσινά, η Κατερίνα Καινούργιου και η “Super Κατερίνα” φιλοξένησαν στην εκπομπή της Τρίτης την Ελένη Μαλασίδου.

Η παρουσιάστρια από την Ορεστιάδα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ενότητα της μόδας στο “Καλό Μεσημεράκι”. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ότι ένιωσε θιγμένη και μειωμένη με τα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Νίκος Μουτσινάς.

“Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε το βήμα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Νίκο Μουτσινά. Ναι, αισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη. Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τους αρνητικούς σχολιασμούς γι΄ αυτό δεν έδωσα έκταση. Δεν ήθελα, σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή και άκουγα μόνο όσα μου μετέφεραν ότι έλεγε για μένα στην εκπομπή. Αισθάνθηκα προσβεβλημένη” είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: Επικοινωνήσαμε κάποια στιγμή, δεν ήθελα να δώσω έκταση, τους είπα ότι θέλω να σταματήσουν κάποια στιγμή αλλά δε σταμάτησαν και δεν προσπάθησα να ξαναεπικοινωνήσω. Τώρα τελευταία έχει αλλάξει αλλά στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλια… Δε σχολίασε τα κιλά μου αλλά δεν είχα πολλές επιλογές στο ντύσιμο. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερος. Δε παρακολουθώ τι λέει, ότι μου λένε… Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη με ξαναπαίξουν γιατί πίστευα ότι θα σταματήσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο σκούρα. Αν με καλούσε στην εκπομπή δε θα ερχόμουν, έχω πολλές δουλειές. Τα σχόλιά του με πείραξαν στην αρχή”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ