Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο Μega και μεταξύ άλλων μίλησε για την πίστη του στο Θεό, για τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου αλλά και τις δυσκολίες της δουλειάς. 

Η σχέση του με Τον Θεό :

«Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα», δήλωσε ο Νίκος Κουρκούλης μετά και από το τέλος της περιπέτειας της υγείας του καθώς είχε διαγνωστεί με ένα μικρό όγκο στο πάγκρεας και έπειτα από κάποια «θαύματα» όπως ο ίδιος ανέφερε, και αφού πέρασε μια εβδομάδα στο Άγιο Όρος, ο όγκος εξαφανίστηκε.

Ο γάμος με την Κέλλυ Κελεκίδου:

Όσον αφορά την σύζυγο του , μίλησε με πολύ αγάπη και τρυφερότητα λέγοντας χαρακτηριστικά : «Η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο το λίγο χρόνο που έχει. Κάθε βραδύ τη φιλάω στο μέτωπο και της λέω ”σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται».

Τα άγνωστα περιστατικά στις μουσικές σκηνές :

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σκηνικά που υπάρχουν στο χώρο του τραγουδιού. Ειδικότερα, δήλωσε: «Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για κλειστά μικρόφωνα. Σε φτάνουν στο σημείο να λες “είναι αυτοί συνεργάτες  ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο κλειστά μικρόφωνα αλλά και κλειστά φώτα. Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε “είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα “κλειστά μικρόφωνα”  και τα ”κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του ”βιασμού”.»

Δεν δίστασε να αναφερθεί και σε  σκηνικό όπου κάηκε κανονικά , μετά από λάθος στο στήσιμο . Θα ερμήνευε το «Παίζεις με την Φλόγα» και το σκηνικό θα είχε φωτιά. Λάθος συνενόηση , έκαψε τον τραγουδιστή ο οποίος συνέχισε να τραγουδά παρόλο που κυριολεκτικά καιγόταν. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ