Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Νίκος Κούρης για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega στο πρόβλημα υγείας με τον διαβήτη που αντιμετωπίζει από μικρό παιδί.

“Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Ήμουν πολύ παιδευτικός και με τους άλλους και με εμένα. Έχει αλλάξει η επικοινωνία μου με τους ανθρώπους και η σχέση μου με τη ζωή και με την καθημερινότητα και πόση όρεξη έχω να ζήσω που παλιά δεν είχα” ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και εξομολογήθηκε πως όλο αυτό συνέβαινε γιατί: “Είχα τον διαβήτη. Είχα τις δυσκολίες του διαβήτη. Είχα και τον χαρακτήρα μου”.

Για το πρόβλημα της υγείας του με τον διαβήτη ανέφερε: “Πια το καταφέρνω καλύτερα… Η ζωή του διαβητικού είναι μια δύσκολη ζωή. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν το λένε, όπως κι εγώ δεν το έλεγα” ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν το έλεγε γιατί το έφερε ως μεγάλο βάρος και νόμιζε ότι θα θεωρήσουν δεν είναι ικανός για κάποια πράγματα, από φόβο κυρίως.

“Ο διαβήτης είναι μια έλλειψη που πολλές φορές σε καθιστά ανίκανο να είσαι κύριος του εαυτού σου. Κάνω πενταπλάσιο κόπο από έναν άνθρωπο που δεν έχει διαβήτη και πρέπει να υπολογίσω τα πάντα και την ενέργεια μου. Το να είσαι ηθοποιός και διαβητικός μαζί είναι πολύ απαιτητικό. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει και είμαι πολύ δυνατός πια” εξομολογήθηκε μιλώντας για τρόπο ζωής ενός διαβητικού.

Δεν δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά λέγοντας: “Δεν έχω ρυθμίσει τίποτα. Κάθε μέρα είναι μια άλλη ρύθμιση που έχει σχέση με τον καιρό, άλλη ρύθμιση με τη ζέστη ή το κρύο, άλλη ρύθμιση αν στεναχωρηθείς ή είσαι ευτυχισμένος, αν κάνεις μια παράσταση ή δύο παραστάσεις. Είναι άλλες δόσεις, άλλα φαγητά, άλλη ρύθμιση, άλλος υπολογισμός. Είναι ένα κουίζ η ζωή μου σε καθημερινή βάση”.

Η περιπέτεια της υγείας του τού κόστισε σε ανθρώπινες σχέσεις; Ο Νίκος Κουρής σημειώνει: “Φυσικά. Εννοείται. Και οι άλλοι δεν μπορούσαν, κι εγώ. Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους. Κι εγώ έχω αποκλείσει τον εαυτό μου από μόνος μου από ενοχές γιατί όταν δεν έχεις ισορροπία σε αυτό, δεν έχεις ισορροπία και στη συμπεριφορά σου”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ