Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» ήταν ο Νίκος Κοκλώνης χθες το βράδυ της Τρίτης, 21 Φεβρουαρίου, και μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή του και πώς κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

Μεταξύ άλλων, καθώς διηγούνταν ιστορίες από την Αμερική, θυμήθηκε και την ιστορία από την γνωριμία του με τον Justin Bieber, όπου κατάφερε να γίνει γνωστός σε όλη την ήπειρο μέσα σε 10 λεπτά.

«Έχω πολλά λεφτά, είμαι στα καλά μου και ανεβαίνω. Δεν έχω ανέβει πολύ, έχει ανέβει η τεχνολογία και έχω πολύ λίγα για ένα μήνα λεφτά. Έχουν μείνει 2 εκατομμύρια ευρώ και 1.5 είναι η μισθοδοσία της εβδομάδας. Όπως κάθομαι σπίτι με το παγωτό, βλέπω ότι είχαν συλλάβει τον Justin Bieber μεθυσμένο και βλέπω τηλεόραση και έλεγαν πώς είναι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου.

Λέω στην αδερφή μου “Έχω μια ιδέα. Άμα είναι πατάτα τι θα χάσω;”. Παίρνω ένα επιστολόχαρτο και γράφω πώς η εταιρεία δίνει δωρεάν εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Το κλείνω σε φάκελο και πάω στη γωνία. Ήταν πολλές κάμερες, βγαίνει ο μάνατζερ, του το δίνω και σε 10 λεπτά έγινα γνωστός σε ολόκληρη την Αμερική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ