Σίγουρα η ζωή του θα μπορούσε να γίνει ταινία με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Η πλοκή του έργου πολυδιάστατη και σίγουρα καθόλου βαρετή. Πριν γνωρίσουμε τον Νίκο Κοκλώνη ως παρουσιαστή και παραγωγό πολύ επιτυχημένων project στην τηλεόραση, το επιχειρηματικό του μυαλό συγκίνησε και τράβηξε τα βλέμματα της ελίτ του παγκόσμιου χάρτη.

Λίγο πριν κλείσει τα 28 του χρόνια δημιουργεί το δικό του μικρό ταξιδιωτικό γραφείο στον Πειραιά πουλώντας διαδικτυακά τα πιο φθηνά εισιτήρια της αγοράς με την Air Fast Tickets. Μέσα σε πέντε μήνες το παιδικό του όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Φεύγει για την Αμερική κάνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα της αγοράς με πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο Ντόνα Τραμπ και ο Τζάστιν Μπίπερ είναι μερικές από τις προσωπικότητες που κάθισαν απέναντί του τετ τα τετ.

Μια εταιρεία που ξεκινήσει με 60 χιλιάδες ευρώ έφτασε να αγγίζει τα 550 εκατομμύρια δολάρια τζίρο.Παρόλα αυτά ότι ανεβαίνει κατεβαίνει μια μέρα και σίγουρα αυτό το έμαθε πολύ καλά ο Νίκος Κοκλώνης.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε και λίγο πριν χάσει το στέμμα του βασιλιά των ταξιδιωτικών γραφείων ξεκινά πάλι από την αρχή. Παρόλα αυτά τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα τον άφησαν εκτεθειμένο.

Ο άνθρωπος που κατάφερε από το μηδέν να χτίσει ένα ολόκληρο κολοσσό και να τον χάσει και φτου ξανά από την αρχή πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον των MEDIA με τις επιτυχημένες του παραγωγές ως επιχειρηματίας. Όσο για τον ρόλο του ως παρουσιαστής αυτό είναι το πάθος και το κέφι του. Και αφού μπορεί γιατί να μην το κάνει;

Δείτε το σχετικό αφιέρωμα μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ