Στον Μιχάλη Πλεμμένο και την κάμερα του Happy Day μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη διάρρηξη του καμαρινιού του, το J2US, τη Μάρα Μειμαρίδη, τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά και το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον Τζέιμς Καφετζή.

«Έγινε διάρρηξη από την πίσω πόρτα. Μου έκλεψαν προσωπικά είδη, αρώματα κι έναν υπολογιστή. Πήγε η αστυνομία, ο χώρος ήταν ασφαλισμένος αλλά όχι τα αντικείμενα» είπε αρχικά.

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής ρωτήθηκε και για τον φημολογούμενο χωρισμό της καλής του φίλης, Κατερίνας Καινούργιου, από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και δεν δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά.

Ο ίδιος απάντησε διπλωματικά, ενώ ανέφερε πως επειδή η Κατερίνα ότι νιώθει το βγάζει, στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο, αλλά δεν σημαίνει πως είναι και χωρισμός.

Όπως δήλωσε:

«Και εγώ όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου. Άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά, έχουν τα up και τα down τους. Τσακώνεσαι τα ξαναβρίσκεις. Αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει ό,τι και να λέει. Πιστεύω πως η Κατερίνα επειδή είναι ένας αυθόρμητος, καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο» αρκέστηκε να πει ο Νίκος Κοκλώνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ