Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου, υπογραμμίζοντας ότι η αποχή δεν είναι επιλογή.

Ο κύριος Χριστοδουλίδης έκανε λόγο για μια σημαδιακή ημέρα για τον ίδιο και εξέφρασε εμπιστοσύνη στην κρίση του κυπριακού λαού, που γνωρίζει το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών.

Είναι μια πολύ σημαδιακή μέρα για μένα, ηλιόλουστη μέρα, κρατώ από αυτή την μακρά προεκλογική ο κυπριακός λαός γνωρίζει αντιλαμβάνεται και ξέρει πολύ καλά το διακύβευμα και τα διλήμματα ενώπιον του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του κυπριακού λαού και ότι επιθυμεί να δημιουργηθεί ελπίδα και προοπτική. Είναι σημαντικό να υπάρξει μαζική συμμετοχή για να αλλάξουμε.

Το πιο σημαντικό η επόμενη ημέρα των εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους τα προβλήματα δεν έχουν ούτε πολιτικό χρώμα ούτε ιδεολογική προέλευση και μπορούμε μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προσδοκίες του κυπριακού λαού. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις θέλουν κοινές προσεγγίσεις και μπορούμε να διασφαλίσουμε αυτή τη συλλογικότητα που στο τέλος είναι και η απαίτηση του λαού“.

Από το πλευρό του Νίκου Χριστοδουλίδη, σε όλη την προεκλογική διαδικασία και κατά τη διάρκεια των εκλογών δεν έλειπαν οι τέσσερις κόρες του, Ιωάννα, Αικατερίνη, Δέσποινα και Φοίβη και η γυναίκα του, που τον υποστήριζαν και του έδιναν δύναμη να συνεχίσει.

Η σύζυγός του και υποψήφια Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά διάλεξε ένα κομψό outfit για την σημαντική αυτή ημέρα του συζύγου της, επιλέγοντας γαλάζιο παλτό και άσπρο ζιβάγκο, με παντελόνα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Φωτογραφίες: AP & PIO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ