Συνέντευξη στο περιοδικό “Omikron” και στην Τώνια Σταυρινού παραχώρησε η Φιλίππα Καρσερά!

Πέραν από τα επαγγελματικά και την διπλωματία, η ίδια μίλησε και για την οικογένεια, τα παιδιά και τον σύζυγό της, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η ευτυχισμένη μανούλα αποκάλυψε για πρώτη φορά το πως έγινε η γνωριμία με τον ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας… η οποία οδήγησε σε γάμο, ενώ εκμυστηρεύτηκε το τι την κέρδισε περισσότερο σ’ αυτόν.

Η δουλειά στην διπλωματική υπηρεσία ήταν η αφορμή για να τους φέρει κοντά… ενώ τα κοινά στοιχεία του χαρακτήρα τους για να τους “κρατήσουν” αγαπημένους.

Όπως ανέφερε:

“Μπήκαμε μαζί νεαροί ακόλουθοι στη διπλωματική υπηρεσία το 1999. Τον γνώρισα την πρώτη ημέρα δουλειάς. Τον θυμάμαι από τότε πόση όρεξη είχε να κάνει πράγματα. Σπούδαζε ταυτόχρονα, μελετούσε και έγραφε το διδακτορικό του, είχαμε κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Δέσαμε εύκολα. (Με κέρδισαν)  η προσωπικότητα, το χαμόγελό του. Απέπνεε σοβαρότητα, είχε όμως και ένα ιδιαίτερο χιούμορ. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, πολύ εργατικός και κοινωνικός, είχε πάντα μία καλή κουβέντα για όλους. Ο Νίκος είναι αυτό που φαίνεται. Αεικίνητος, εργασιομανής, ευσυνείδητος, σχολαστικός, με υψηλό αίσθημα χρέους, μετριόφρων, ευαίσθητος, με πολλή αγάπη για τον συνάνθρωπο. Εκ πεποιθήσεως μη δογματικός ή επικριτικός. Αρνείται να σχολιάσει αρνητικά τον οποιονδήποτε και είναι καλός ακροατής”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ