Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Φιλίππα Καρσερά, αλλά και τις 4 κόρες του, Ιωάννα, Αικατερίνη, Δέσποινα και την μικρή Φοίβη προσήλθε στο Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η σύζυγός του, Φιλίππα Καρσερά έκανε μια άκρως στιλάτη εμφάνιση με μπεζ παλτό και ίδιας απόχρωσης πουλόβερ και μαύρο παντελόνι.

«Ήρθα να ψηφίσω σήμερα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα γιατί γενικότερα στην πολιτική δεν πρέπει να ξεχνάς από που ξεκίνησες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Έκανε λόγο για τη γιορτή της Δημοκρατίας όπου η κάθε Κύπρια και Κύπριος με τη ψήφο τους καθορίζουν το μέλλον.

Απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους νέους να συμμετέχουν μαζικά στη διαδικασία γιατί όπως είπε το μέλλον ανήκει σε αυτούς. «Έχω την πεποίθηση ότι θα υπάρξει μαζική συμμετοχή, ο κυπριακός λαός είναι περήφανος και έχει αποδείξει ότι στις κρίσιμες στιγμές είναι εδώ. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους γιατί οι προκλήσεις θα είναι ενώπιον μας. Μόνο μέσα από ενότητα και συλλογικότητα μπορούμε να ανταποκριθούμε στα προβλήματα», πρόσθεσε.

Δείτε τις δηλώσεις του Ν.Χριστοδουλίδη και φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: PIO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ