Ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε μια σημαντική ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την επαγγελματική του σταδιοδρομία που εξέπληξε τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη ο οποίος δοκίμασε τα βήματά του στην μουσική βιομηχανία αλλά έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Tik Tok γνωστοποίησε την απόφασή του να ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, σημείωσε ότι έχει ήδη γραφτεί σε δραματική σχολή και πολύ σύντομα το ταξίδι του ξεκινά.

«Χθες λοιπόν ήταν μια τόσο σημαντική ημέρα. Ήταν η ημέρα που όντως πήρα τη ζωή στα χέρια μου και έκανα το «μεγάλο βήμα» μπορεί να πει κανείς. Ήξερα ότι είναι στο αίμα. Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο. Απλά δεν το παραδεχόμουν. Μέχρι που το είδα μπροστά μου. Άρχισα να βλέπω ταινίες του πατέρα μου πάλι. Απλά αυτή τη φορά παρατηρούσα κάθε κίνηση, κάθε έκφραση, κάθε βλέμμα. Και σιγά σιγά άρχισε να συμβαίνει σε κάθε ταινία που έβλεπα, όχι μόνο του πατέρα μου, αλλά σε όλες.

Άρχισα να φαντάζομαι στο μυαλό μου όσο έπαιζε η ταινία εμένα σε αυτούς τους ρόλους. Όσο πήγαινε και πιο πολύ. Τότε με λίγα λόγια ξύπνησε το «μικρόβιο» μέσα μου. Τότε κατάλαβα ότι ο δρόμος μου είναι αυτός. Όχι επειδή ο πατέρας μου είναι ο Ανδρέας Μπάρκουλης και πρέπει και εγώ. Αλλά επειδή είμαι ο Νίκος και αυτή επιλέγω να είναι η μοίρα μου. Έτσι, μήνες μετά από αυτή τη μεγάλη συνειδητοποίηση, χθες μέσα σε ελάχιστες ώρες και με μια μεγάλη βιασύνη γράφτηκα στη σχολή. Και έτσι το ταξίδι ξεκίνησε» έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης στα Instagram Stories του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ