Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι ο μουσικός και frontman του κυπριακού συγκροτήματος Prospectus, Νικόλας Φιλήτας, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή. Τα μέλη του συγκρότηματός του, PROSPECTUS σε σχετική ανακοίνωση μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους για την απώλεια του αγαπημένου τους φίλου και συνεργάτη.

Δείτε επίσης: Πυξ Λαξ: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» τους στον Νικόλα Φιλήτα

Σε ανάρτηση που πετύχαμε στο Facebook, μια γυναίκα αποκάλυψε την συγκινητική πράξη που έκανε ο τραγουδιστής των Prospectus ένα χρόνο πριν και που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας νωρίτερα. 

Όπως αποκάλυψε η συγκεκριμένη γυναίκα, ο Νικόλας Φιλήτας είχε πληρώσει το ρεύμα σε μονογονέα που δεν είχε τα χρήματα. 

«Πέρσι είχα βάλει ανάρτηση για μια μονογονιό που εν είχε να πληρώσει το ρεύμα. Πιάνει με τηλέφωνο ο Νικόλας. Λαλεί μου δώσμου τον αριθμό του λογαριασμού θα βάλω 300 ευρώ τζιαι 150 η φίλη μου που το επίδομα ανεργίας της. Αθόρυβα έτσι απλά. Σε μια εποχή που ο ίδιος δεν δούλευε καν. Περάσαμε φτώχεια, ξέρουμε τι είναι να μεν έχεις που τον ήλιο μοίρα λαλεί μου. Τούτος ήταν ο Νικόλας που αγαπούσα σαν μουσικό αλλά κυρίως σαν άνθρωπο. Πολλά άδικο ρε φίλε πολλά άδικο. Καλή αντάμωση Νικόλα μου», ανέφερε η δημοσίευση.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ