Η Νίκη Δραγούμη και ο Βασίλης Χαραλάμπους βάφτισαν χθες, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου, τον γιο τους που πήρε το όνομα Άρης.

Το αγαπημένο ζευγάρι, μοιράστηκε με τους ακόλουθους του στα social media στιγμιότυπα, τόσο από το ιερό μυστήριο, όσο και από τη δεξίωση που ακολούθησε με τα οποία αποκάλυψαν και μερικές από τις ξεχωριστές λεπτομέρειες!

Διαβάστε επίσης: Η Νίκη Δραγούμη και ο Βασίλης Χαραλάμπους βάφτισαν τον γιο τους

Ανάμεσα στα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν, ήταν και η μπομπονιέρα του μικρού Άρη… Ένα μικρό γλαστράκι με αληθινό φυτό, ήταν η επιλογή του ζευγαριού για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση. Ένα δώρο, που οι καλεσμένοι τους, μπορούν να αξιοποιήσουν για μια μοναδική πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Στη διακόσμηση, κυριαρχούσαν οι αποχρώσεις του πράσινου και του χρυσού, ενώ έντονο ήταν και το στοιχείο της φύσης. Η τούρτα του μικρού, ήταν λευκή με φύλλα και ένα κουνελάκι (λόγω των ημερών) να αποτελούν τις ξεχωριστές λεπτομέρειες!

Οι γονείς του νεοφώτιστου, ήταν ντυμένοι με γιήνες αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Δραγούμη επέλεξε μπλέιζερ, φανέλα και παντελόνι σε μπεζ χρωματισμούς, ενώ στα ίδια pieces πόνταρε και ο Βασίλης Χαραλάμπους, αλλά με ξεκάθαρη επιλογή στις καφέ αποχρώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ