Γονείς για πρώτη φορά εγίναν η Νίκη Δραγούμη και ο Βασίλης Χαραλάμπους, μιας και την 1η Νοεμβρίου υποδέχθηκαν στη ζωή τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Λίγες μέρες μετά τη γέννα της ηθοποιού, ο Βασίλης Χαραλάμπους είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα και μοιράστηκε τα συναισθήματά του για το ευτυχές γεγονός.

Σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας, 20 Νοεμβρίου η Νίκη Δραγούμη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι γέννησε με καισαρική, μίλησε για τις πρώτες της σκέψεις ως μητέρα ενώ μοιράστηκε και το όνομα που θα πάρει ο γιος της. Ο μικρούλης θα ονομαστεί «Άρης».

«Προτού καλά καλά το καταλάβουμε ηρθες στον κόσμο. Ήρθες στη ζωή μας. Ενα μικρό θαύμα. Το δικό μας θαύμα. 1η Νοεμβρίου 2023 με ορθάνοιχτα ματάκια. Τελικά με καισαρική. Αυτό αποφάσισε ότι ήταν το καλύτερο για σένα και για μένα ο εξαιρετικός μας γιατρός Δρ. Νίκος Ζωττής, στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Δίπλα μας σε όλα, από την αρχή αυτού του όμορφου ταξιδιού. Η καισαρική δεν μας εμπόδισε στον πρώτο θηλασμό, ούτε στην επαφή skin to skin, χάρη στην παιδίατρο μας. Δίπλα μας στο θηλασμό κι αυτή και οι μαίες και οι νοσοκόμες της κλινικής Λήδρα. Σας ευχαριστούμε για την φροντίδα σας και την υπομονή σας.

Ενθουσιασμός και συγκίνηση. Η πιο γλυκιά αλλαγή στη ζωή μας και στην οικογένεια μας. Είναι αναμενόμενο το άγχος και η ανασφάλεια. Ο φόβος. Καινούριος ρόλος. Της μαμάς και του μπαμπά. Πολλές οι ευθύνες. Μήπως κάνουμε κάτι λάθος; Μήπως δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει; Μήπως δεν τρώει καλά; Μήπως χρειάζεται κάποιο συμπλήρωμα; Μήπως κρυώνει; Μήπως; Μήπως; Μήπως;! Πολλές οι απορίες. Θα τα βρούμε. Μαζί θα τα βρούμε και θα μάθουμε. Θα γνωριστούμε. Μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα. Ψυχραιμία και υπομονή. Και ο Θεός βοηθός.

Πολλές φορές το ένστικτο και μόνο είναι αρκετό για να μας καθοδηγήσει. Περιμένουμε όλες τις εκπλήξεις που μας περιμένουν τους ερχόμενους μήνες. Καλωσόρισες Άρη» ήταν τα συγκινητικά λόγια της ηθοποιού.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ