Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι η Nicola Peltz και η πεθερά της Victoria Beckham δεν τα πάνε και τόσο καλά. Τις φήμες πυροδότησε και το γεγονός ότι σταμάτησαν να εκφράζουν δημόσια τη στοργή τους η μια για την άλλη, κάτι που έκαναν στο παρελθόν και τα αμοιβαία likes, ενώ φαίνεται πως ο Brooklyn έχει αποστασιοποιηθεί από την οικογένειά του.

Η Nicola Peltz από την άλλη προχώρησε σε μια υπαινικτική ανάρτηση χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι έρχεται ως απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για εκείνη και τη σχέση της με την μητέρα του αγαπημένου της.

Μερικές φορές δυσκολεύομαι να δείξω τα θλιβερά κομμάτια μου. Το να μεγαλώσω με επτά αδέρφια και δύο πολύ δυνατούς γονείς, με έκανε πολύ σκληρή για να μην αφήσω τους ανθρώπους να με καταστρέψουν ή να πληγώσουν την καρδιά μου. Το γεγονός αυτό με έκανε να ορθώσω έναν τέτοιο τοίχο για να προστατεύσω τον εαυτό μου ειδικά σε αυτόν τον κλάδο που βρίσκομαι”, είπε αρχικά η Nicola στη δημοσίευσή της.

Έπειτα συμπλήρωσε:”Όλοι έχουμε μέρες που οι άνθρωποι μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα και είναι εντάξει να πληγωθείς από αυτό. Απλώς σκέφτηκα ότι θα έγραφα κάτι γιατί δεν δείχνω ποτέ αυτή την πλευρά μου εδώ. Ήθελα να δείξω αυτή την πλευρά μου. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και εκτιμώ πραγματικά όλη την υποστήριξή σας. Σημαίνει τόσα πολλά όταν είστε ευγενικοί στη σελίδα μου, θέλω να ξέρετε ότι σας βλέπω, σας ακούω και σημαίνει πολλά για μένα.”

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ