Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2022 σε μια εντυπωσιακή τελετή που κόστισε  3.5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Nicola για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της επέλεξε να φορέσει δημιουργία του ιταλικού οίκου Valentino και όχι της πεθεράς της, Victoria Beckham αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν φήμες περί κόντρας.

Η 27χρονη Peltz παραχώρησε λοιπόν συνέντευξη και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι ποτέ δεν σκόπευε να φορέσει σχέδιο της Victoria Beckham στον γάμο.

«Λοιπόν, σχεδίαζα να φορέσω το νυφικό της Victoria», είπε η Nicola στο αμερικανικό Grazia. “Ήμουν πραγματικά τόσο ενθουσιασμένη που μπορούσα να φορέσω ένα σχέδιο που δημιούργησε η μέλλουσα πεθερά μου.“, πρόσθεσε. Στη συνέχεια η Nicola εξήγησε ότι ενώ είχε ξεκινήσει να σχεδιάζει το νυφικό φόρεμα των ονείρων της με τη βοήθεια της καλύτερής της φίλης και στυλίστριας Leslie Fremar και της μητέρας της Claudia, η Victoria αργότερα κάλεσε την μητέρα της, Claudia και της ανακοίνωσε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το υλοποιήσει.

«Όταν διάβασα ότι δεν σχεδίαζα ποτέ να φορέσω φόρεμα της Victoria Beckham ή τέτοια πράγματα, πληγώθηκαν τα συναισθήματά μου», ανέφερε η Nicola Peltz στο Grazia. Kαι πρόσθεσε: «Προσπαθώ να μην το επιτρέψω, αλλά απλά δεν είναι η αλήθεια. Είναι λίγο τρομακτικό όταν λες “Ω, οι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό”, αλλά απλά δεν είναι αλήθεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ