Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει πτος το παρόν κάτι, όλα όμως δείχνουν ότι ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν ζουν έναν μεγάλο έρωτα μετά από τα διαζύγιά τους με την Αντζελίνα Τζολί και τον Πολ Γουέσλι αντίστοιχα.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε βραδινή έξοδο να απολαμβάνουν το ρομαντικό Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, να συνομιλεί με άλλους στο τραπέζι τους στο Fouquet’s στα Ηλύσια Πεδία, ενώ κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο.

Μπράντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Ερωτευμένοι στο Παρίσι

Στο βίντεο, η Ινές ντε Ραμόν φαίνεται να φοράει ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα και να έχει τα μαλλιλα της ελεύθερα στους ώμους τηε, ενώ ο Πιτ ένα μαύρο σμόκιν.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στη Γαλλία για να απονείμει τιμητικό βραβείο στον σκηνοθέτη του «Fight Club» Ντέιβιντ Φίντσερ, στα 48α κινηματογραφικά βραβεία César.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Ινές ντε Ραμόν και ο Μπραντ Πιτ έφτασαν στο Παρίσι χωριστά. Ο ηθοποιός προσγειώθηκε στο Παρίσι την Πέμπτη, ενώ η σχεδιάστρια κοσμημάτων έφτασε μια μέρα αργότερα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ